Verzekeringen, beleggen & lenen

Advies op maat voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Verzekeringen voor bedrijven

Wij maken graag tijd vrij voor u.

Samen met u overlopen we uw risico’s waarna we voorstellen doen om goed verzekerd te zijn op maat van uw behoefte aan een eerlijke, correcte prijs.

Welke verzekeringen kunt u afsluiten voor uw onderneming?

VOERTUIGEN IN ALLE VORMEN EN MATEN

Van een omniumverzekering voor uw nieuwe wagen tot de optimale bescherming van uw vrachtwagen. Het sterke aanbod verzekeringen voor voertuigen zal u extra gemoedsrust schenken. Niet enkel de voertuigen zelf kunt u laten verzekeren, ook u en uw medewerkers worden beschermd. Reken daarnaast bij bepaalde polissen op bijstand bij pech en ongevallen en juridische bijstand.

Hebt u meerdere bedrijfsvoertuigen? Praat dan met ons over verzekeringen en bijstand voor uw wagenpark.

VERZEKER UW GEBOUWEN

Verzeker uw bedrijfspanden niet enkel tegen brand, maar bescherm ook de inkomsten van uw onderneming. De verzekering bedrijfsschade geeft dekking van financiƫle inkomsten na een schadegeval.

Bent u niet de enige eigenaar van het pand? Bekijk dan even de optie 'brandverzekering mede-eigenaars'.

MATERIAAL- EN INFORMATICABESCHERMING

Tegenwoordig is het moeilijk om een onderneming draaiende te houden wanneer er problemen zijn met de informatica. Daarom ontwikkelde AXA een gespecialiseerde polis voor informaticamaterieel en elektronische installaties. Ook voor machinebreuk kunt u dekking krijgen bij ons.

Naar boven

VERGEET UZELF EN UW MENSEN NIET

Een ongeval is snel gebeurd. Beperk de financiƫle gevolgen en bescherm uw mensen met een ongevallenverzekering. Maar denk ook aan uzelf. Wat zou er gebeuren, mocht er u iets overkomen?

Niet enkel ongevallen met u of uw mensen kunnen al eens gebeuren. Ook schade aan derden is een risico waar u best over nadenkt. Ook al was er geen kwaad opzet, u zult toch voor de kosten moeten opdraaien in het geval dat uw bedrijfsactiviteiten schade berokkenen aan derden. De BA uitbating/na levering is de ideale verzekering om eventuele gevolgen op te vangen.

Naar boven

GEWAARBORGD INKOMEN

Weet u hoeveel u als zelfstandige van de sociale zekerheid krijgt als u straks arbeidsongeschikt bent? De eerste maand alvast helemaal niets. Maar ook van de bedragen daarna zult u vast schrikken (1.047,80 Euro/maand)!

Daarom raden we elke zelfstandige aan om een verzekering tegen inkomensverlies te nemen. Indien u ingevolge een ziekte of een ongeval uw beroep niet kan uitoefenen betaalt uw polis gewaarborgd inkomen uw inkomen verder uit!

Naar boven

Top