Verzekeringen, beleggen & lenen

Advies op maat voor particulieren, zelfstandigen en KMO's

Verzekeringen

Wij maken graag tijd vrij voor u.

Samen met u overlopen we uw risico’s waarna we voorstellen doen om goed verzekerd te zijn op maat van uw behoefte aan een eerlijke, correcte prijs.

AUTOVERZEKERING

Wettelijk verplicht

Burgerlijke aansprakelijkheid

Optioneel:

 • Rechtsbijstand
 • Pechverhelping
 • Omnium
 • Beperkte omnium
 • Bestuurdersverzekering inzittenden

Naar boven

BRANDVERZEKERING

Om uw woning te beschermen is een goede brandverzekering onmisbaar.

Belangrijkste waarborgen:

 • Brand
 • Storm + hagel
 • Waterschade
 • Glasbreuk
 • Burgerlijke aansprakelijkheid
 • Electrisch risico
 • Natuurrampen

Optioneel:

 • Diefstal
 • Rechtsbijstand
 • Bijstand woning
 • Onrechtstreekse verliezen

Naar boven

FAMILIALE VERZEKERING

De familiale verzekering dekt uzelf en uw gezinsleden tegen financiële gevolgen van schade die u aan anderen toebrengt. Ook de schade veroorzaakt door uw huisdieren wordt door dit contract vergoed.

Optioneel:

 • Huispersoneel
 • BA Onthaalmoeders
 • Rechtsbijstand

Naar boven 

FIETSVERZEKERING

U wilt een verzekering voor uw fiets, zonder uzelf en al diegenen die u dierbaar zijn te vergeten? Met een bijstandsservice in geval van diefstal, pannen en ongeval?

Wij bieden 3 formules:

- Fietsverzekering die tussenkomt in uw medische kosten en een vergoeding uitkeert bij blijvende invaliditeit of overlijden.

- Fietsverzekering die de schade aan uw fiets en toebehoren vergoedt bij lichamelijke kwetsuren.

- Omniumverzekering voor uw (elektrische) fiets, Mountainbike of ander voortbewegingstoestel.

Naar boven 

HOSPITALISATIE

Jaarlijks belandt in België één persoon op zeven in het ziekenhuis. Naast alle ongemak, is dit ook vaak een dure aangelegenheid, het ziekenfonds betaalt immers lang niet alle kosten terug. Bovendien zijn de ziekenhuiskosten meestal niet uw enige kosten, ook medicijnen, onderzoeken en verzorging voor en na een opname kunnen hoog oplopen.

Een hospitalisatieverzekering voorkomt een financiële kater na een ziekenhuisopname of een zware ziekte.

Bereken je premie

Naar boven

PENSIOENSPAREN

De naam zegt het zelf: sparen om het wettelijk pensioen aan te vullen. Zelfs de fiscus helpt mee door U de premie fiscaal in mindering te laten brengen.

Door de indexatie kun je in 2019 kiezen tussen 2 fiscale maximumbedragen: 980 euro of 1.260 euro. Je fiscale maximumbedrag blijft standaard 980 euro met 30% belastingvermindering.

Je kunt dus tot 294 euro terugkrijgen via je belastingen van wat je in 2019 stort.

Naar boven

LANGE TERMIJNSPAREN

Bij deze verzekering wordt er bij leven van de verzekerde, op de contractuele einddatum, een kapitaal uitgekeerd. De premies die u hiervoor betaalt zijn aftrekbaar van uw belastingen.

Voor de fiscale marge van het langetermijnsparen wordt de maximumpremie berekend in functie van het netto belastbaar beroepsinkomen. Voor het inkomstenjaar 2019 (aanslagjaar 2020) bedraagt de maximumbijdrage 176,40 € + 6% van uw netto belastbaar beroepsinkomen, met een absolute bovengrens van 2 350 €.

Ook hiervan krijgt U 30% terug in de vorm van belastingvermindering!!

Naar boven

SCHULDSALDO

Een schuldsaldoverzekering is een overlijdensverzekering, op hoofde van 1 of 2 personen, die gelijk loopt met de terugbetaling van een lening. Wanneer een verzekerd persoon overlijdt wordt de openstaande schuld terugbetaald.

Naar boven

VOERTUIGEN IN ALLE VORMEN EN MATEN

Van een omniumverzekering voor uw nieuwe wagen tot de optimale bescherming van uw vrachtwagen. Het sterke aanbod verzekeringen voor voertuigen zal u extra gemoedsrust schenken. Niet enkel de voertuigen zelf kunt u laten verzekeren, ook u en uw medewerkers worden beschermd. Reken daarnaast bij bepaalde polissen op bijstand bij pech en ongevallen en juridische bijstand.

Hebt u meerdere bedrijfsvoertuigen? Praat dan met ons over verzekeringen en bijstand voor uw wagenpark.

Naar boven

VERZEKER UW GEBOUWEN

Verzeker uw bedrijfspanden niet enkel tegen brand, maar bescherm ook de inkomsten van uw onderneming. De verzekering bedrijfsschade geeft dekking van financiële inkomsten na een schadegeval.

Bent u niet de enige eigenaar van het pand? Bekijk dan even de optie 'brandverzekering mede-eigenaars'.

Naar boven

MATERIAAL- EN INFORMATICABESCHERMING

Tegenwoordig is het moeilijk om een onderneming draaiende te houden wanneer er problemen zijn met de informatica. Daarom ontwikkelde AXA een gespecialiseerde polis voor informaticamaterieel en elektronische installaties. Ook voor machinebreuk kunt u dekking krijgen bij ons.

Naar boven

VERGEET UZELF EN UW MENSEN NIET

Een ongeval is snel gebeurd. Beperk de financiële gevolgen en bescherm uw mensen met een ongevallenverzekering. Maar denk ook aan uzelf. Wat zou er gebeuren, mocht er u iets overkomen?

Niet enkel ongevallen met u of uw mensen kunnen al eens gebeuren. Ook schade aan derden is een risico waar u best over nadenkt. Ook al was er geen kwaad opzet, u zult toch voor de kosten moeten opdraaien in het geval dat uw bedrijfsactiviteiten schade berokkenen aan derden. De BA uitbating/na levering is de ideale verzekering om eventuele gevolgen op te vangen.

Naar boven

GEWAARBORGD INKOMEN

Weet u hoeveel u als zelfstandige van de sociale zekerheid krijgt als u straks arbeidsongeschikt bent? De eerste maand alvast helemaal niets. Maar ook van de bedragen daarna zult u vast schrikken (1.047,80 Euro/maand)!

Daarom raden we elke zelfstandige aan om een verzekering tegen inkomensverlies te nemen. Indien u ingevolge een ziekte of een ongeval uw beroep niet kan uitoefenen betaalt uw polis gewaarborgd inkomen uw inkomen verder uit!

Naar boven

Top